снимка: Роджър Федерер, Инстаграм Днес Рафаел Надал спечели своята историческа 13-та

...
снимка: Роджър Федерер, Инстаграм Днес Рафаел Надал спечели своята историческа 13-та
Коментари Харесай

Федерер със силно послание към най-големия си съперник Надал: Ти го заслужаваш

снимка: Роджър Федерер, Инстаграм 

Днес Рафаел Надал завоюва своята историческа 13-та купа на Ролан гарос и общо 20-та от шампионатите от Големия шлем. По този метод Матадорът се изравни с безконечния си противник Роджър Федерер. Не е изненада, че тъкмо федерер беше един от първите, които поздрави Надал. Ето какво написа в профила си в Инстаграм швейцарецът:

„ Винаги съм изпитвал голямо почитание към моя другар Рафа както като човек, по този начин и като първенец. Като мой максимален противник в продължение на доста години мисля, че двамата си помогнахме взаимно да станем по-добри играчи. Точно по тази причина за мен е огромна чест да го поздравя по случай неговата 20-а купа от Големия шлем. Особено необикновено е това, че към този момент е печелил Ролан Гарос 13 пъти, което е едно от най-големите достижения в спорта. Също по този начин приветствам и неговия щаб, тъй като никой не може да реализира сходно нещо самичък. Надявам се, че тези 20 са единствено още една стъпка по пътя и на двама ни. Браво, Рафа! Ти го заслужаваш “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР